fbpx

За нас

„Fitness & SPA SPARTAK разполага с всички удобства, които бихте очаквали от първокласен спортен център. Нашите зали предлагат широка гама от оборудване, което осигурява по-добри резултати за здравето и самочувствието Ви. Здравословният начин на живот е важен за всеки един от нас. Физическата активност, правилното хранене и позитивното настроение са формула за чудесен външен вид и самоувереност.

Заповядайте във „Fitness & SPA SPARTAK. Той е изцяло обновен с последно поколение уреди от групата на CORE HEALTH AND FITNESS, един от водещите производители на професионално фитнес оборудване в света. „Fitness & SPA SPARTAK има готовността да задоволи и най-изтънчените желания на фитнес потребителите. Той е стилен и функционален, той е модерен и достъпен, той е в центъра на София и работи за Вас. Екипът на клуба се състои от професионалисти в света на фитнес индустрията и професионални спортисти,които могат да се погрижат за Вас и Вашето семейство! „Fitness & SPA SPARTAK е място за спортисти и истински приятели!

„Fitness & SPA SPARTAK предлага за Вас и SPA център с невероятна атмосфера, в която да се отдадете на отпускащи процедури. Това е спортен комплекс с атмосфера, проектиран от професионалисти за професионалисти. Доверете ни се и ние ще Ви се отблагодарим.

 Партньори

ZoomShape.com
multisport-logo
4pr-consulttrade-logo-white
Mutant.bg
ZooCook.com

Корпоративно членство

Ако сте лидер, който се грижи за екипа си, и искате да му осигурите специален пакет за спорт и релакс, ние от „Fitness & SPA SPARTAK имаме предложение за Вас! Благодарение на богатия избор от спортни съоръжения и SPA процедури, с които разполагаме, ще изготвим индивидуална оферта, която да бъде съобразена с бюджета и работния ритъм на компанията. Накарайте служителите си да се чувстват специални и ще повишите мотивацията и работоспособността им.