fbpx

За нас

„Fitness SPARTAK разполага с всички удобства, които бихте очаквали от първокласен спортен център. Нашите зали предлагат широка гама от оборудване, което осигурява по-добри резултати за здравето и самочувствието Ви. Здравословният начин на живот е важен за всеки един от нас. Физическата активност, правилното хранене и позитивното настроение са формула за чудесен външен вид и самоувереност.

Заповядайте във „Fitness SPARTAK. Той е изцяло обновен с последно поколение уреди от групата на CORE HEALTH AND FITNESS, един от водещите производители на професионално фитнес оборудване в света. „Fitness SPARTAK има готовността да задоволи и най-изтънчените желания на фитнес потребителите. Той е стилен и функционален, той е модерен и достъпен, той е в центъра на София и работи за Вас. Екипът на клуба се състои от професионалисти в света на фитнес индустрията и професионални спортисти,които могат да се погрижат за Вас и Вашето семейство! „Fitness SPARTAK е място за спортисти и истински приятели!

 Партньори

ZoomShape.com
multisport-logo
4pr-consulttrade-logo-white
Mutant.bg
ZooCook.com
cooltrade-logo-white-nj25a5s5q5z3pmetxng9a4l69lojs9s93ttsnzmcpo

Корпоративно членство

Ако сте лидер, който се грижи за екипа си, и искате да му осигурите специален пакет за спорт и релакс, ние от „Fitness SPARTAK имаме предложение за Вас! Благодарение на богатия избор от спортни съоръжения, с които разполагаме, ще изготвим индивидуална оферта, която да бъде съобразена с бюджета и работния ритъм на компанията. Накарайте служителите си да се чувстват специални и ще повишите мотивацията и работоспособността им.