fbpx
daniel-velkov-image-spartak

ДАНИЕЛ ВЕЛКОВ

Здравейте,
Казвам се Даниел Велков и съм кинезитерапевт и масажист във „Fitness & SPA SPARTAK. Аз съм дипломиран кинезитерапевт. По време на обучението ми успях да натрупам професионален опит в различни болнични заведения, където имах възможността да работя с пациенти от всякакви възрасти.

Ако страдате от болки в кръста, врата и гърба или се чувствате уморени и имате схващания, то аз ще Ви помогна да се справите с оплакванията си. В следствие на застоялия начин на живот повечето хора се оплакват от различни неразположения и хронична умора. Заповядайте във „Fitness & SPA SPARTAK“ и се насладете на здравословен раздвижващ масаж, който ще Ви помогне да се възстановите и да се чувствате по-добре.

С моя помощ ще успеете да преодолеете болката и да възстановите нормалния обем на движение. Заедно ще подобрим работата на мускулите Ви чрез възстановителни масажи.

Използвам различни похвати в масажната дейност, съобразени изцяло със състоянието и потребностите на моите клиенти. Включвам в масажите си и елементи от мануалната терапия и рефлексотерапията. Масажите, предлагани от мен, са с различна сила и продължителност, в зависимост от предпочитанията на клиента и неговото физическо състояние.

Дори и да нямате конкретни оплаквания и да сте в отлично здраве, винаги можете да се обърнете към мен за съвет или консултация.

МАСАЖЪТ Е ЛЕК ЗА ДУШАТА И ТЯЛОТО!