fbpx
Деляна Антонова

ДЕЛЯНА АНТОНОВА

Здравейте,
казвам се Деляна Антонова и съм лицензиран инструктор по спининг във „Fitness & SPA SPARTAK„. Спинингът е моето вдъхновение, най-силния мотиватор и основна движеща сила през последните 7 години.
Тренировката по спининг е един от най-добрите начини да изгорите много калории, да поддържате мускулите на цялото тяло в добра форма, както и да подобрите работата на сърдечносъдовата и опорно-двигателната системи. От една страна повишавате издръжливостта на вашето тяло, а от друга се зареждате с много положителна енергия.
Спининг е групова велотренировка на закрито, придружена с мотивираща музика. Интензитета и натоварването варират в зависимост от поставените цели и индивидуалната форма на трениращия. Няма специални техники и трудни за изпълнение движения.
Този спорт е подходящ за всички от 12 до 99-годишна възраст. Всеки, който иска да започне своята промяна, може да опита, без значение дали е спортувал преди това. Още след първите тренировки се усеща промяна във физическо и емоционално отношение.
Силно препоръчвам „Fitness & SPA SPARTAK„, заради доброто отношение към клиентите, разбирането, отличната работа и не на последно място удобното местоположение. Всеки цени времето и комфорта си, а тук получавате всичко това.

Тренировки с Деляна – График:

Понеделник

 • Спининг с Деляна

  -

  цена: 12 лв.

Сряда

 • Спининг с Деляна

  -

  цена: 12 лв.

Петък

 • Спининг с Деляна

  -

  цена: 12 лв.