fbpx

Станислав Илиев – Финдо

 

Здравейте, спортяги!

Името ми е Станислав Илиев, но често всичко около мен ме наричат Финдо. И ако прякорът ми ви е познат, то вероятно сте ме гледали като участник в едни от най-популярните риалити формати като Survivor /Експедиция Робинзон & Камбоджа/ и Big Brother Old Stars.

Спортът е неизменна част от моя живот. Още на шест години започнах да тренирам борба и таекуондо. И двата спорта ме научиха на дисциплина, спортен дух и желание за развитие. Няколко години по-късно бях привлечен от кану-каяк – един не толкова популярен спорт сред подрастващите. Точно той обаче успя да ме гмурне в дълбокото. Благодарение на постоянството и хъса за победа над петдесет пъти съм бил републикански шампион по кану-каяк. В спортната си кариера имам и други международни отличия, които ме правят щастлив, връщайки се назад във времето.

Занимавам се с персонални тренировки от 23-годишен. А след като завърших в Националната спортна академия, станах треньор по кану-каяк.

Често обичам да се шегувам, че през всички тези години имам само един недоволен клиент. И знаете ли защо – защото не идваше редовно на тренировки. В спорта постоянството е от огромно значение. Като треньор смятам, че подходът към всеки клиент трябва да е индивидуален. Хората имат различни сили, споделят различни интереси и се стремят към различни цели. Задачата на треньора е да успее да събере всички тези точки в една и с внимание и отдаденост да се грижи за своите клиенти.

Казано накратко – спортът без мен не може и.. самият аз не си представям живота си без него. През годините съм вложил много усилия и енергия във всичко, с което съм се занимавал. С постоянство идват желаните резултати. Опитвам се да засадя тази идея у всички трениращи с мен, които искат да подобрят себе си. И се надявам все повече хора да разберат колко важно е човек да спортува.

Improve yourself!

Абонаментни карти

„Fitness & SPA SPARTAK предлага различни абонаментни карти.
Също така „Fitness & SPA SPARTAK работи и с карти на MultiSport.

MultiSport-spartak