fbpx
Габи

ГАБРИЕЛА СТОИЧКОВА

Здравейте,
казвам се Габриела Стоичкова и съм спининг инструктор във „Fitness & SPA Spartak”.
Занимавам се активно със спорт от 12 години. Първоначално започнах с класическа аеробика и степ аеробика със завършен курс „Основи на степ аеробика – Compass spa”. След този практически опит, започнах да се занимавам със спининг тренировки.
Аз съм сертифициран инструктор по спининг със сертификат по програмата „Schwinn Cycling” – Bronze level. С опита ми през годините радвам групите си в залата с активни тренировки и резултати, с интересна, модерна и динамична музика.
Програмата, която съм разработила, гарантира изключителна ефективност, разбира се, в комбинация с постоянство и подходящ хранителен режим. Целта на този тип колоездене е цялостно да бъдат натоварени всички основни мускулни групи, да бъде осъществена една аеробна тренировка и колкото е възможно повече калории да бъдат изгорени. Елате да тренираме заедно, за да се отдадем на неповторимо забавление, понякога и със състезателен характер и да се разтоварим от напрежението и ежедневния стрес.
Спининг тренировката е подходяща за абсолютно всеки, без значение от възрастта и нивото на физическа подготовка. Независимо дали сте напреднал, или начинаещ, винаги можете да се включите и да постигнем заедно резултатите, за които мечтаете!

Тренировки с Габриела – График:

Понеделник

 • Спининг с Габриела

  -

  цена: 12 лв.

Вторник

Сряда

 • Спининг с Габриела

  -

  цена: 12 лв.

Четвъртък

Петък

 • Спининг с Габриела

  -

  цена: 12 лв.

Тренирай с Габриела Стоичкова

Абонаментни карти

„Fitness & SPA SPARTAK предлага различни абонаментни карти.
Също така „Fitness & SPA SPARTAK работи и с карти на MultiSport и Sodexo.

MultiSport-spartak
sodexo-karta-spartak