fbpx
Мери

МАРИЯ ХУБЕНОВА

Здравейте,
Казвам се Мария Хубенова.
Завършила съм Националната Спортна Академия – треньорски профил. Имам многократни постижения през кариерата си, като заслужил спортист в различни спортове, което ми даде по-широк поглед върху развитието и усъвършенстването на човешката физика и психика, като едно цяло. Инструктор съм по Spinning от над десет години, като преди това съм била инструктор по Tae Bo.
Накратко, аз съм Мери!
Мери, чийто живот е протекъл в спортните зали, в екип с положителни хора, радващи се на приятелството, създадено от спорта, където забравяме за всичко, което ни напряга в ежедневието ни и си подаваме ръка в трудни моменти, като в едно истинско семейство.
Обичам хората, обичам в очите им да виждам спокойствие, сигурност, радост, удоволствие от живота, който живеят.
Ние с Вас можем да направим още по-голям отбор, в който, когато сме заедно, да се чувстваме освободени и да се радваме на нещото, което сме направили само за себе си. Тренировките ми са съобразени с индивидуалните възможности и потребности на всеки един от групата!
Заповядайте при мен, в залата по Spinning, за да се уверите сами в думите ми и да се почувствате психически и физически удовлетворени.

Тренировки с Мария – График:

Вторник

  • Спининг с Мария

    -

    цена: 12 лв.

Четвъртък

  • Спининг с Мария

    -

    цена: 12 лв.