fbpx
spa-icon-1-spartakspa-icon-2-spartak

SPA Център

SANITAS PER AQUAM

Масажите и SPA процедурите засилват имунитета на тялото Ви, като по този начин се бори с външните неблагоприятни фактори и стреса, на които то е подложено всекидневно. Чрез SPA центъра на „Fitness & SPA SPARTAK Вие можете и да подобрите вашето състояние, дори и след боледуване. Известно е, че SPA процедурите имат обезболяващото действие при мускулна треска, спортни и трудови травми.

SPA центърът на „Fitness & SPA SPARTAK разполага с класическа финландска сауна, парна баня и арома парна баня, хидромасажно джакузи и „приключенски“ душ, стая за кнайп процедури, стандартна стая за релакс, пясъчна стая за релакс и масажно студиа.

Нашите предложения от SPA центъра

ДЖАКУЗИ

ДЖАКУЗИ

Хидромасажното джакузи прилага техниката на водноструен масаж. Водата е с висока температура, която се регулира по желание. От няколко посоки под водата изригват мощни, топли водни струи, които имат способността да се въртят, да сменят формата на струята, както и нейната интензивност.

ПЯСЪЧНА СТАЯ

ПЯСЪЧНА СТАЯ

Стаята за релакс е онова специално място, където ще намерите истински покой за тялото и ума си, а когато стъпалата Ви се докоснат до фин пясък, чуете нежната отпускаща музика и доловите въздействащите аромати, то бихте могли да се пренесете на всяко едно екзотично място по света!

СТАЯ ЗА РЕЛАКС

СТАЯ ЗА РЕЛАКС

След като сте били в SPA центъра или сте тренирали усърдно във фитнеса, задължително се възползвайте от стаята за релакс! Удобните кресла и завладяващата тишина Ви позволяват да уловите хубавия миг на почивка и да запазите ефекта на всяка предишна процедура за по-дълго.

КНАЙП ПРОЦЕДУРИ

КНАЙП ПРОЦЕДУРИ

Водолечението включва преди всичко редуване на топъл и студен душ. Изстудяването и веднага след това сгряването на тялото, повторено няколко пъти, действа изключително енергизиращо. Част от терапията са и водните бани, упражнения във вода, водни компреси и лечение с пара.

ПАРНА БАНЯ

ПАРНА БАНЯ

Парната баня Ви осигурява пълна реклаксация за тялото и ума - порите се отварят, мускулите се отпускат и подобряват еластичността си. Температурата се загрява до 110°С. Парната баня е идеална за хора с алергии и хроничен синузит. Използва се и при процедури за отслабване с цел подобряване обмяната на веществата.

АРОМА ПАРНА БАНЯ

АРОМА ПАРНА БАНЯ

Арома парната баня съчетава здравословното въздействие на ароматите с лечебната сила на парата. Чрез разпръскване на аромати на бор, лавандула или мента във въздуха, помещението придобива изключително въздействаща стилна и нежна атмосфера. Запазват се и всички положителни ефекти на класическата парна баня.

САУНА

САУНА

Финландската сауна е облицована от естествен дървен материал с антибактериални свойства. Температурата се загрява до 100°С с електрически печки с вулканични камъни. Престоят не трябва да надвишава 10-15 мин, след които се прави охлаждаща процедура за активизиране на кръвообращението. Създава се неповторимо усещане благодарение на ароматите на мента и евкалипт.

Масажи

ЗА ДУШАТА И ТЯЛОТО

Масажът все още се възприема като лукс, а не като необходимост. Но въпреки това, все повече хора разбират, че той е едно от средствата за запазване на здравето и красотата. Доказано е, че масажите намаляват нивата на хормона на стреса и повишават нивото на ендорфин в организма Ви.

„Fitness & SPA SPARTAK предлага богато разнообразие от масажи и SPA процедури. Различните похвати въздействат индиректно на различни области от Вашето тяло. Могат да спомогнат за по-бързото излекуване от травми, енергизират и ободряват цялото тяло.

Масажистите на Fitness & SPA SPARTAK

daniel-velkov-small-spartak

МАСАЖИСТ И КИНЕЗИТЕРАПЕВТ

Мнения на клиенти

 • След басейна да си вземеш парна баня е велико! Добри сте!

  Мирослав Илчев
 • Аз не съм много по спорта, но СПА центърът е готин, особено сауната.

  Ана Калчева
 • Приключенския душ е невероятен, останах приятно изненадана.

  Нора Иванова
 • Ходих на масаж при Дидо за травма и много ми помогна. Поздравления за работата!

  Данаил Маринков
 • Подариха ми масаж за цяло тяло. Бях при жена (не знам как се казва), много съм доволна, мисля да повторя!

  Лилия Липчева
 • Момичето се казва Красимира, много е добра наистина, масажа беше невероятен!

  Иванина Маринкова