fbpx

Владимир Георгиев

Кой е Владимир Георгиев и какво ни свързва с него?
Той е човек отдаден на спорта и истински гладиатор живеещ в 21 век. Живее, за да спортува и спортува, за да живее! Няма ден в неговия живот, в който да не отделя време за постигане на своята мечта:
Световна титла за професионалисти!

Владо е човека, който ще промени облика на вашето ежедневие, той ще ви помогне да влезете в страхотна форма и да се научите да се движите в ритъма на бокса.

Завършил е Национална Спортна Академия „Васил Левски“.
Състезател при аматьорите от 2009-та до 2018-та.
Многократен медалист от републикански първенства и купи, многократен шампион на България по кикбокс. Участник в най-стария турнир в Европа – Странджата. Участник в много международни турнири в Косово, Гърция и Англия. Шампион на турнир в Англия “ 8 MAN Tournament “ с 3 победи за една вечер.

От 2018-та е професионалист с актив 10 победи и 2 загуби (със съдийски гласове).

Владо ще провежда групови занимания по бокс и кикбокс в „Fitness & SPA Spartak” във Вторник и Четвъртък от 19.00 часа, цена на тренировката 15 лева на човек.Тренировката е подходяща за деца и възрастни.

За всички които желаят индивидуални тренировки, Владо ще предложи индивидуални тренировки при предварително записване.  Графика за записванията ще бъде обявен в сайта на „Fitness & SPA Spartak” в полето на ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ – „ Fitness & SPA SPARTAK „. Цената на идивидуална тренировка с Владимир Георгиев ще струва 30 лева за час (в индивидуалната тренировка не се допускат повече от трима човека да спортуват едновременно).

Абонаментни карти

„Fitness & SPA SPARTAK предлага различни абонаментни карти.
Също така „Fitness & SPA SPARTAK работи и с карти на MultiSport.

MultiSport-spartak