fbpx
Йоана Лазова

Йоана Лазова

Здравейте, казвам се Йоана Лазова и съм инструктор по спининг във „Fitness & SPA Spartak”.
Занимавала съм се с комбинирана гимнастика и имам удостоверение от Националната спортна академия за завършен курс по „Културизъм и фитнес-културизъм“. След години, натрупан практически опит във фитнеса и груповите тренировки, се сертифицирах по програмата Schwinn Cycling- Bronze level.
Програмата, която съм разработила е базирана на знанията, които съм придобила от курса. Тренировката е динамична и въпреки това е подходяща за всички възрастови групи. Подбирам музиката си в зависимост от типа на тренировката и се старая да е разнообразна, съчетавайки различни музикални стилове.
Този тип тренировка е подходяща не само за хора, които искат да са в добра физическа форма, но и за хора, които искат да се разтоварят от напрегнатото си ежедневие. Спинигът има множество положителни ефекти върху тялото и психиката- спомага за сваляне на излишните килограми (особено ако е съчетан с подходящ хранителен режим), развива издръжливостта, подпомага работата на сърдечно-съдовата система, стяга и укрепва мускулатурата, понижава стреса и разтоварва ума.
Елате, за да се убедите и Вие!

Тренировки с Йоана – График:

Вторник

Неделя

  • Спининг с Йоана

    -

    цена: 12 лв.